Mijn favorieten

Onze medewerkers

Ligtvoet Makelaardij

Jelle Ligtvoet
Jelle Ligtvoet
Directeur
Sinds 2008 ben ik eigenaar van het makelaarskantoor Jozef Huijbregts Makelaardij welke in 2010 van naam is gewijzigd in Ligtvoet Makelaardij.
Als directeur/ eigenaar houd ik me dagelijks bezig met het zoeken naar vernieuwingen binnen de makelaardij en plegen van acquisitie voor het behoud van een gezonde portefeuille binnen Ligtvoet Makelaardij.
Daarin laat ik me bijstaan door mijn 2 collega’s Monique van Esch (office manager) en Ester van de Vorst (Register Makelaar Taxateur NVM).
Monique Michellys
Monique Michellys
Office manager
Aangenaam! Mijn naam is Monique Michellys.
Als officemanager bij Ligtvoet Makelaardij voel ik me als “een spin in het web”. Dagelijks verricht ik met veel enthousiasme diverse office werkzaamheden binnen het proces van aankoop, verkoop of taxatie van een woning. Zo plan ik de afspraken in, stel ik koopaktes op, houd ik me bezig met de opmaak van verkoopbrochures en beantwoord ik telefoon en e-mail. Communicatie en een persoonlijke benadering zijn voor mij hierin de speerpunten.Ik hoop u binnenkort persoonlijk te mogen begroeten bij Ligtvoet Makelaardij! Mijn collega’s en ik staan graag voor uw klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij de aankoop, verkoop of taxatie.