Ligtvoet Makelaardij

Sint Gerardusplein 20
5644 NG Eindhoven
Tel: 040-222 00 00
info@ligtvoetmakelaardij.nl
Verbeeklaan 3, 5644 DG Eindhoven Vraagprijs € 750.000,- k.k.
Verbeeklaan 3 in Eindhoven 5644 DG

Omschrijving

English translation below
Op een fraai perceel gelegen staat dit royale half-vrijstaand woonhuis! Dit betreft het grootste type twee-onder-een-kapwoning in de kindvriendelijke wijk de Roosten welke tevens is uitgebouwd. De woning heeft veel lichtinval en is gelegen in een rustige straat. Het huis is voorzien van 6 slaapkamers, riante oprit, multifunctionele ruimte op de begane grond en verwarmde garage met bergvliering en zolder. De brede, mooi aangelegde achtertuin is gesitueerd op het oosten en geniet van een vrije uitkijk.

Indeling
Begane grond:

Voortuin:

Verzorgde en riante voortuin voorzien van diverse beplantingen. Via een pad met sierbestrating is de overdekte entree te bereiken. Ook is er een riante oprit met plaats voor meerdere auto’s

Entree:
Ruime ontvangstruimte met een lichte parketvloer, een garderobe-nis, meterkast en het toilet (betegelde toiletruimte met een fonteintje en toilet). Er is veel natuurlijk lichtinval aanwezig. Vanuit de hal bereikt u de woonkamer en is de mooie trapopgang naar de eerste verdieping.

Woonkamer:
Fijne, sfeervolle woonkamer met parketvloer en volop natuurlijk lichtinval aan zowel de voor- als achterzijde. De ruimte is door middel van en-suite-deuren verdeeld in een zit- en eetgedeelte Het zitgedeelte is aan de voorzijde gesitueerd en is voorzien van een open haard (voor het laatste schoongeveegd in 2018). Aan de achterzijde is het eetgedeelte, waarbij er voldoende ruimte is voor het plaatsen van een ruime eettafel. Er is hier een grote raampartij met vrij uitzicht op de royale achtertuin. Vanuit het eetgedeelte bereikt u de dichte woon/eetkeuken.

Keuken:
De dichte woon-/ eetkeuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft een mooi uitzicht op de brede achtertuin door middel van het grote raam. De ruimte is voorzien van lichte tegelvloer inclusief vloerverwarming. De keuken is in een hoekopstelling en beschikt onder andere over voldoende opbergruimte door de onder- en bovenkastjes en heeft verder 1½ spoelbak. Ook beschikt de keuken over een 5-pits gasfornuis met een SMEG oven, een aparte magnetron, afzuigkap, close-in boiler, vaatwasser (vernieuwd in 2019) en een koelkast. Vanuit de keuken kunt u de praktische bijkeuken bereiken.

Bijkeuken:
Praktische ruimte geschikt voor diverse doeleinden. De bijkeuken is voorzien van dezelfde tegelvloer als de keuken en hier bevindt zich de aansluiting voor wasmachine en droger.

Kantoorruimte:
Aan voorzijde van de woning gelegen ruimte welke momenteel in gebruik is als kantoor. De kamer leent zich ook uitstekend als speelkamer. Beschikt eveneens over lichte tegelvloer met vloerverwarming en geeft uitzicht op de voortuin/straatzijde. Vanuit deze kamer is er doorgang naar de inpandige, verwarmde garage.

Garage:
Ruime (circa 20m²), inpandige en verwarmde garage voorzien van tegelvloer. De garage beschikt over elektrisch bedienbare roldeur en een loopdeur naar de achtertuin. Via een vaste trap is boven de garage nog een zeer ruime vliering/bergzolder te bereiken.

Achtertuin:
Fraaie achtertuin gesitueerd op het oosten. De tuin geniet de hele dag zon. Het formaat is royaal te noemen. Er is een overdekt terras aan de woning met ruimte voor het creëren van een loungehoek. Tevens is de tuin voorzien van gazon en een royaal terras aan de achterzijde van de tuin. Hier is er meer dan voldoende ruimte om met een groot gezelschap te tafelen. De tuin is geheel omheind en er zijn groenborders met volwassen groenblijvende struiken en bomen aanwezig. De tuin heeft een vrije uitkijk naar achter. Tot slot beschikt het huis over elektrisch bedienbare zonneluifels en screens.

1e verdieping:

Overloop:
Overloop met parketvloer, welke over de gehele verdieping doorloopt (m.u.v. de badkamer
en doucheruimte). De overloop verleent toegang tot de badkamer, de doucheruimte, 3 slaapkamers en de mooie trapopgang naar de 2e verdieping.

Badkamer:
Geheel betegelde badkamer in lichte kleurstelling, welke is voorzien van een ligbad, toilet, wastafel met bijbehorend meubel, wandradiator, een raam en mechanische ventilatie.

Doucheruimte:
Geheel betegelde doucheruimte in zelfde kleurstelling als naastgelegen badkamer, voorzien van douchecabine, wastafel, spiegelkast, raampje, wandradiator en mechanische ventilatie.

Slaapkamer 1:
Royale slaapkamer aan voorzijde gelegen, voorzien van praktisch en ruime inbouwkast en dubbele raampartij. U kunt vanuit deze kamer het overdekt balkon bereiken. Deze heeft uitzicht op de straatzijde.

Slaapkamer 2:
Eveneens riante slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning. Deze slaapkamer is eveneens voorzien van een vaste kast, dubbele raampartij met zicht op achtertuin. Tevens is er een aparte ruimte met wastafel en bijbehorend meubel.

Slaapkamer 3:
Derde slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning. Deze slaapkamer heeft een draai-/kiepraam met zicht op achtertuin.

2e verdieping:

Overloop:
Via een vaste trap te bereiken 2e verdieping. Via de overloop bereikt u de 3 slaapkamers en de wasruimte / technische ruimte waar de opstelling van de c.v. ketel zich bevindt en waar eventueel een derde badkamer kan worden gerealiseerd.

Slaapkamer 4:
Aan de voorzijde van de woning ligt deze riante en lichte slaapkamer met eigen wastafel, airco, zij-raam en ruime dakkapel met 2 draai-/kiepramen.

Slaapkamer 5:
Eveneens ruime slaapkamer gelegen aan de achterzijde met airco en een groot dakkapel met 2 draai/kiepramen.

Slaapkamer 6:
(Slaap)kamer aan voorzijde gelegen, voorzien van een dakraam, welke momenteel in gebruik is als wasruimte.

Bijzonderheden:

-    Het betreft hier een zeer royale en lichte woning met maar liefst 6 slaapkamers, kantoorruimte, ruime verwarmde garage inclusief bergvliering/zolder.
-    Fraaie en royale tuin op het oosten inclusief overdekte loungehoek, gazon en groot terras.
-    Een ruime eigen oprit.
-    Betreft het grotere type twee-onder-een-kapwoningen van de wijk de Roosten.
-    Gewilde en kindvriendelijke woonwijk nabij alle gewenste faciliteiten, met in de directe omgeving winkels, scholen, bossen, sportaccommodaties, speeltuintjes en uitvalswegen. Kortom: op zeer gewilde locatie in ‘De Roosten’.
-    Kinderen kunnen veilig op straat spelen.
-    Veel bergruimte dankzij aan de ruime garage inclusief bergvliering/zolder.
-    Veel privacy en rust / stilte in de omgeving.  
-    Energielabel C.
-    Nagenoeg de gehele woning is voorzien van nieuw isolatieglas.
-    Glas-, dak- en spouwmuurisolatie.
-    Schilderwerk dateert van 2017.
-    Goed onderhouden woonhuis.
-    Alle etages grotendeels voorzien van parketvloer.
-    Centrum stad en station gelegen op fietsafstand.
-    Goede infrastructuur in de directe omgeving.
-    Verbouwing dateert van 1988 en later.
-    Verkoper verlangt een bankgarantie.
This spacious semi-detached house is situated on a beautiful plot! This is the largest type of semi-detached house in the child-friendly neighborhood de Roosten which is also extended. The house has lots of light and is located in a quiet street. The house has 6 bedrooms, spacious driveway, multifunctional room on the ground floor and heated garage with attic and attic. The wide, beautifully landscaped backyard is located on the east and enjoys an unobstructed view.

Layout
Ground floor:

Front yard:
Well-kept and spacious front garden with various plants. The covered entrance can be reached via a path with ornamental paving. There is also a spacious driveway with space for several cars.

Entrance:
Spacious reception room with a light parquet floor, a cloakroom niche, meter cupboard and the toilet (tiled toilet with a sink and toilet). There is plenty of natural light. From the hall you reach the living room and the beautiful staircase to the first floor.

Living room:
Fine, cozy living room with parquet floor and plenty of natural light at both the front and rear. The space is divided by means of en-suit doors into a sitting and dining area The sitting area is located at the front and has a fireplace (for the last one swept clean in 2018). At the rear is the dining area, where there is enough space to place a spacious dining table. There is a large window here with unobstructed views of the spacious backyard. From the dining area you reach the closed living/dining kitchen.

Kitchen:
The closed living / dining kitchen is located at the rear of the house and has a nice view of the wide backyard through the large window. The room has light tiled floor including underfloor heating. The kitchen is in a corner unit and includes ample storage space through the upper and lower cabinets and has 1 ½ sink. The kitchen also has a 5-burner stove with SMEG oven, separate microwave, extractor, close-in boiler, dishwasher (renewed in 2019) and refrigerator. From the kitchen you can reach the practical utility room.

Utility room:
Practical space suitable for various purposes. The utility room has the same tiled floor as the kitchen and here is the connection for washer and dryer.

Office space:
At the front of the house located space which is currently used as an office. The room also lends itself very well as a playroom. Also has a light tiled floor with underfloor heating and overlooks the front garden/street side. From this room there is access to the indoor heated garage.

Garage:
Spacious (approximately 20m²), indoor and heated garage with tiled floor. The garage has electrically operated roller door and a wicket door to the backyard. Through a staircase above the garage is a very spacious attic / attic to reach.

Backyard:
Beautiful backyard situated on the east. The garden enjoys the sun all day. The size is generous. There is a covered terrace at the house with space to create a lounge area. The garden is also equipped with lawn and a spacious terrace at the rear of the garden. Here there is more than enough space to dine with a large group. The garden is completely fenced and there are borders with mature evergreen shrubs and trees. The garden has an unobstructed view to the rear. Finally, the house has electrically operated awnings and screens.

1st floor:

Landing:
Landing with parquet floor, which runs over the entire floor (with the exception of the bathroom).
and shower room). The landing gives access to the bathroom, shower room, 3 bedrooms and the beautiful staircase to the 2nd floor.

Bathroom:
Fully tiled bathroom in bright colors, which is equipped with a bath, toilet, washbasin with matching furniture, wall radiator, a window and mechanical ventilation.

Shower room:
Fully tiled shower room in the same color scheme as adjacent bathroom, with shower, sink, mirror cabinet, window, wall radiator and mechanical ventilation.

Bedroom 1:
Spacious bedroom at the front, with practical and spacious wardrobe and double window. From this room you can reach the covered balcony. It overlooks the street side.

Bedroom 2:
Also spacious bedroom located at the rear of the house. This bedroom also has a closet, double windows overlooking the backyard. There is also a separate room with sink and associated furniture.

Bedroom 3:
Third bedroom located at the rear of the house. This bedroom has a turn / tilt window overlooking the backyard.

2nd floor:

Landing:
Via a staircase to reach the 2nd floor. Through the landing you reach the 3 bedrooms and the laundry / technical room where the arrangement of the central heating boiler is located and where a third bathroom can be realized.

Bedroom 4:
At the front of the house is this spacious and bright bedroom with private sink, air conditioning, side window and spacious dormer window with 2 turn / tilt windows.

Bedroom 5:
Also spacious bedroom located at the rear with air conditioning and a large dormer window with 2 turn / tilt windows.

Bedroom 6:
(Bed) room located at the front, with a skylight, which is currently in use as a laundry room.

Details:

- This is a very spacious and bright house with no less than 6 bedrooms, office space, spacious heated garage including storage attic.
- Beautiful and spacious garden facing east including covered lounge area, lawn and large terrace.
- A spacious private driveway.
- Concerns the larger type of semi-detached houses of the district de Roosten.
- Wanted and child-friendly residential area close to all desired facilities, with shops, schools, forests, sports facilities, playgrounds and highways in the immediate vicinity. In short: at a very popular location in 'De Roosten'.
- Children can play safely on the streets.
- Lots of storage space thanks to the spacious garage including storage attic.
- Lots of privacy and peace / quiet in the area.
- Energy label C.
- Almost the entire house is equipped with new insulation glass.
- Glass, roof and cavity wall insulation.
- Painting dates from 2017.
- Well maintained house.
- All floors largely equipped with parquet flooring.
- City center and train station within cycling distance.
- Good infrastructure in the immediate vicinity.
- Renovation dates from 1988 and later.
- Seller requires a bank guarantee.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 750.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning 2-onder-1-kapwoning Kwaliteit woning Normaal Bouwjaar 1978 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 224 m² Perceeloppervlakte 447 m² Gebouwgebonden buitenruimte 20 m² Overige inpandige ruimte 25 m² Inhoud 909 m³ Aantal kamers 10 Aantal slaapkamers 6 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Energieklasse C Energie einddatum 18-12-2029 Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel en open haard C.V.-Ketel Nefit Topline (Gas Combiketel uit 2010, Eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin en voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 224 m² (14.0 m bij 16.0 m) Ligging hoofdtuin Oost Kwaliteit tuin Fraai aangelegd Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Parkeergelegenheid Garage Inpandig, voor 1 auto Voorzieningen Voorzien van verwarming, voorzien van elektra, met vliering en met elektrische deur Isolatie Muurisolatie Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren en op eigen terrein Parkeeroppervlakte 19 m² (646 bij 303) Parkeer capaciteit 2 Totaal aantal garages 1 Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, Buitenzonwering, Airconditioning Kadastrale gegevens Gemeente Stratum Sectie D Perceelnummer 5892 Oppervlakte 447 m² Eigendomssituatie Volle eigendom